Gratis fragt I DK ved køb over 300,- 21 dages returret Bæredygtig shopping
Mode, bæredygtighed og glæde

Om os

Vores WHY

Tænk hvis secondhand tøj var tilgængeligt på samme måde, som hvis man shoppede online hos et af de større modehuse? På de samme vilkår, og med de samme fordele som køber? Det er dét som vi har forsøgt at skabe med upcopenhagen.dk. Det skal være nemt og overskueligt at shoppe genbrug!

En vigtig årsag handler om bæredygtighed og miljø.

Vi har fokus på hele værdikæden, og pakker vores ordrer i poser baseret på sukkerrør, som ikke skader naturen. Tøjet køber vi fortrinsvis her i DK, og vi belaster derfor ikke miljøet med mange flyrejser og lignende.

Vores mission er at være med til at gøre en forskel ved at præsentere moderigtigt secondhand på en overskuelig måde- og at få flere til at shoppe genbrug. Det ligger vores hjerte nær, og er den vigtigste del af vores beslutning om at starte UpCopenhagen.

Produkterne

Alt i vores webshop og i vores butik på Amager er håndplukket. Vi har valgt tøjet ud fra tidens mode og tendenser, og det er tjekket for fejl og mangler.

De items som har fejl, men som stadig er for lækre, får en chance til i vores FLAW kategori. Den finder du under "shop efter koncept" i shop-menuen.

Vi er vilde med lækre ting, og hos os kan du gøre et fund. Det skal være fedt, sjovt og smukt at handle genbrug - og priserne skal afspejle, at der er tale om genbrug!

Vi scouter hele tiden efter nye spændende items, og vi opkøber fra private.
Vores udvalg ligger indenfor alle kategorier, dvs. vintage, highstreet og designer brands.

Vores service

Du har 21 dages returret hos os og vi tilbyder hurtigt og billig fragt. Gratis forsendelse ved køb over 300 DKK.

Vi har en kundeservice hvor DU er i fokus uanset hvad, og vi svarer dig hurtigt på mail.

Vi sender til DAO/GLS pakkeshop (du vælger selv hvilken) - eller du kan afhente din pakke direkte i vores butik på Tycho Brahes Alle

Du kan betale med mobilepay, kreditkort eller viabill på vores site, og med vores reservations-feature har vi sørget for at ingen kan hapse dine items så længe de ligger i din kurv.

Vi har lavet en ønskeliste til dig hvor du kan gemme dine favoritting - bare tryk på hjertet på hvert enkelt produkt. Opretter du dig som bruger får du mange andre fordele, bl.a. kan du se dine ordrer, din ønskeliste, tracke din pakke osv. Snart kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få tilbud, nyheder m.v. direkte i din indbakke

Og hvem er vi så?

Mia er genbrugs- og vintageelsker, med en klar mening om hvordan vi skal passe på vores fælles jord. Hun er en ildsjæl ud i iværksætteri med lejlighedsvis trang til at spille på guitar. Mia har ikke mindst en lang karriere som mor til 4 skønne piger.

Peter er en engageret, humoristisk og evigt optimistisk programmør og Mac-nørd. Han er ret så vild på trommer, og er en sjov, dyb og kærlig mand.

TAK fordi du læste med så langt. Nu kender du os - vi glæder os til at stifte bekendtskab med dig - og vi ønsker dig god shopping på vores site :-)